Casual chic!

Το ξέρουμε ότι το στυλ είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα πράγματα που έχουν σημασία για μια fashionista…Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να υποφέρετε φορώντας τη στενή σας φούστα που δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα αλλά ούτε και να ταλαιπωρείτε καθημερινά τη μέση και τα πόδια σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Τι θα λέγατε να μιλήσουμε για το casual chic, ένα στυλ που σας προσφέρει άνεση αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας; Σίγουρα το μυαλό σας θα πηγαίνει σε skinny παντελόνια, πουλόβερ φαρδιά και μακριά, boyfriend jeans, ευκολοφόρετα φορέματα και flat παπούτσια…Σώστα! Τώρα μένει να σας δώσουμε κάποια tips για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Αγαπημένο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σας εάν θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στυλ πρέπει να γίνει το boyfriend jean σας. Ταιριάζει τέλεια με ένα άνετο t-shirt κι από πάνω μια oversized ζακέτα. Εάν για εσάς το να φορέσετε τις ψηλοτάκουνες γόβες δεν ισοδυναμεί με φουσκάλες στα πόδια, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να εντυπωσιάσετε. Μην ξεχάσετε να γυρίσετε λίγο τα μπατζάκια του προκειμένου να φαίνεται ο αστράγαλός σας. Φυσικά θα πρέπει να παραλείψετε να φορέσετε καλσόν γιατί το αποτέλεσαμα δε θα δείχνει καθόλου ωραίο. Εάν πάλι δεν αντέχετε να φορέσετε τις γόβες σας μην καταπιέζεστε άλλωστε το συγκεκριμένο στυλ είπαμε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Φορέστε ένα ζευγάρι χαριτωμένες μπαλαρίνες ή τα στυλάτα brogues σας.

Εάν είσαστε μικροκαμωμένη και θέλετε να φορέσετε το oversized πουλόβερ σας σε καμία περίπτωση μην το συνδυάσετε με το boyfriend jean σας. Επιλέξτε ένα κολάν ή ένα skinny παντελόνι σε ένα έντονο χρώμα. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια που πρέπει να φορέσετε, επιλέξτε τις μπότες σας που φθάνουν μέχρι το γόνατο και ολοκληρώστε το look με ένα δερμάτινο jacket και γιατί όχι με ένα μοδάτο καπέλο.

Φυσικά το απόλυτο κομμάτι για αυτό το στυλ είναι τα φαρδιά παντελόνια με τους χαμηλούς καβάλους που στενεύουν στον αστράγαλο, μία τάση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια κυρίως από τους σχεδιαστές Alexander Wang και Isabel Marant. Συνδυάστε το με μία loose μπλούζα και τις ankle boots.

Τέλος, μία επίσης τέλεια εμφάνιση είναι τα mini φορέματα. Φορέστε τα με οπάκ καλσόν και μια oversized ζακέτα. Ολοκληρώστε το look με τις μπαλαρίνες σας ή τα χαμηλά σας μποτάκια.