Αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με μπάλα της γιόγκα

Αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με μπάλα της γιόγκα

Είχε εξωσυζυγική σχέση και η γυναίκα του δεν του έδινε διαζύγιο

Ένας αναισθησιολόγος σκότωσε τη σύζυγο και την 16χρονη κόρη του χρησιμοποιώντας μια μπάλα της γιόγκα που την είχε γεμίσει με μονοξείδιο του άνθρακα, ακούστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ που εκδικάζει την υπόθεση.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Khaw Kim-sun άφησε τη φονική μπάλα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, αφήνοντας το αέριο να διαρρεύσει και να αφήσουν την τελευταία τους πνοή οι δυο γυναίκες. Τα θύματα βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός του κλειδωμένου οχήματος το 2015, σε μια υπόθεση που είχε προβληματίσει τις αρχές.

Η νεκροψία έδειξε ότι η σύζυγός του και η μεγαλύτερη κόρη τους είχαν πεθάνει από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε την ξεφούσκωτη μπάλα στο πίσω μέρος του κίτρινου Mini Cooper, στο οποίο εντοπίστηκαν οι δυο σοροί.

Όπως αναφέρθηκε στη δίκη, ο άντρας προχώρησε στο απεχθές αυτό έγκλημα γιατί αν και εκείνος είχε εξωσυζυγική σχέση η σύζυγός του δεν του έδινε διαζύγιο. Όπως όμως αναφέρουν τοπικά μίντια και αναπαράγει το BBC, ο ίδιος δεν είχε σχεδιάσει το φόνο της κόρης του, καθώς φέρεται να της είχε πει να μείνει σπίτι για να τελειώσει τα μαθήματά της. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είχαν δει τον δράστη, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, να γεμίζει με το φονικό αέριο τις μπάλες και τους είχε πει ότι θα σκότωνε λαγούς ενώ στην αστυνομία είπε ότι σκόπευε με αυτό να εξοντώσει τρωκτικά που υπάρχουν στο σπίτι του.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος. Η δίκη συνεχίζεται.