Τρόποι για να βάλετε το…χρυσό στη εμφάνισή σας!

Αν έχετε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη ένα 24 καρατίων δώρο, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτά τα στυλ! Προσθέτοντας λίγες πινελιές χρυσού στο μακιγιάζ σας, όχι απλά θα δώσετε φως στην εμφάνισή σας αλλά λάμψη πολλών καρατίων, σίγουρα με έναν πιο οικονομικό τρόπο! Μάθετε πού και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χρυσούς τόνους για το εορταστικό μακιγιάζ σας!

Μάτια: αν θέλετε κάτι διακριτικό αλλά με λάμψη, δοκιμάστε μερικές στρώσεις από χρυσή μάσκαρα, είτε μόνη της, είτε πάνω από μια μαύρη μάσκαρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά με την οποία θα περάσετε μια μια τις βλεφαρίδες σας πριν στεγνώσει η κανονική σας μάσκαρα! Επίσης, συνδυάστε μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner με μια χρυσή που θα τοποθετήσετε ακριβώς πάνω από την αρχική σας γραμμή!

Highlighter: επιλέξτε μια πούδρα σε χρυσή απόχρωση ή ακόμα και μια σκιά την οποία θα χρησιμοποιήσετε πάνω από τα ζυγωματικά και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Σίγουρα θα δώσει κάτι διαφορετικό στο look σας!

Σώμα: αν θέλετε ενυδάτωση και λάμψη μαζί, επιλέξτε ένα ξηρό λάδι με ιριδίζουσα λάμψη που θα απλώσετε στους ώμους και το ντεκολτέ. Διαφορετικά προτιμήστε μια άχρωμη πούδρα με λάμψεις που θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο. Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε οποιοδήποτε από τα δύο, στο κέντρο κατά μήκος των ποδιών σας για να τα κάνετε να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά.

Χείλη: χρησιμοποιήστε ένα gloss με χρυσό glitter εφαρμόζοντάς το μόνο στο κέντρο των χειλιών σας, είτε για να "ζωντανέψετε" ένα nude χρώμα, είτε για να δώσετε περισσότερη εορταστική λάμψη στο κόκκινο κραγιόν σας.

Νύχια: εάν προτιμάτε άκρα 24 καρατίων, επιλέξτε τις πλούσιες στρώσεις ενός χρυσού βερνικιού. Για κάτι πιο διακριτικό, μπορείτε να συνδυάσετε σαν τελείωμα ένα διαφανές βερνίκι με glitter που θα περάσετε πάνω από μια μαύρη ή μπλε βάση.