“Και σε χαντάκι να με βρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν”

Σε μια ανορθόδοξη αποστροφή του λόγου ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για την κρίση που περνάει το κόμμα του τόνισε ότι: "Και σε χαντάκι να με βρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν".

Ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι η δύναμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και αν ο ίδιος καταλήξει σε χαντάκι, το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τον ίδιο.

"Όλοι απειλούμαστε. Όποιος δεν συμβιβάζεται με το σύστημα δέχεται απειλές. Δεν υπήρχε σχέδιο να χτυπήσουν τον Κ. Καραμανλή και προστατεύθηκε τελευταία στιγμή από δυνάμεις άλλης χώρας;" τόνισε.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο κόμμα του τονίζοντας ότι δεν θέλει να είναι κεντροδεξιό και εκτίμησε ότι όσοι έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα επιστρέψουν στη ΝΔ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε έκπληκτος από τη στάση του Χ. Ζώη και μίλησε για τη φιλία τους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Ζώη.

"Ο άνθρωπος δεν εχει φίλους. Ειναι υποκριτής που χρησιμοποιεί τους πάντες για το σκοπό του. Λυπάμαι για τα παραμύθια που έφαγα. Να ντρέπεται. δεν του επιτρεπω να ξαναμιλήσει για φιλία. Δεν ξερει τι σημαίνει η λέξη. Ας μιλήσει μόνο πολιτικά πια. Αν μπορεί" τόνισε.