Επιχείρηση Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Νέα επιβεβαίωση του news.gr προκύπτει από τα σημερινά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αποκτήσει δανεικό ως το καλοκαίρι τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όντως έχει υπάρξει ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά. Ωστόσο στην πλειονότητά τους, τονίζουν πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει να έχει καθιερωθεί πλέον με τη φανέλα των "Λύκων", αφότου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έπειτα από το φυγή του Φέλιξ Μάγκατ.

Οι επαφές των δύο ομάδων, πάντως, φαίνεται πως έχουν προχωρήσει, όμως και ο ίδιος ο Πορτογάλος πλέον δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι είναι δεδομένη η αγάπη του για την πόλη και την ομάδα. Ο Χέρμαν Τσιστιακόφ, σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται στη Γερμανία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με το βλέμμα στραμμένο σε παίκτες, αλλά η πρώτη του σκέψη είναι η περίπτωση Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μετράει ήδη 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο Γερμανίας και δείχνει πως έχει βρει το ρυθμό του στις τάξεις της Γερμανικής ομάδας. Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένη και η επιθυμία της Βόλφσμπουργκ να μειώσει αριθμητικά το ρόστερ της, λόγω μειωμένων εσόδων για την τρέχουσα σεζόν και λόγω επικείμενου οικονομικού εξορθολογισμού το καλοκαίρι, όμως ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που θεωρείται απαραίτητος.