Στον Εισαγγελέα το θέμα του πάγου στο οδόστρωμα στη Θεσσαλονίκη

Τον Εισαγγελέα αναμένεται να ενημερώσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης και να ζητήσει την παρέμβασή του για την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα στην περιφερειακή οδό, με τον παγετό που σχηματίζεται από νερά που συγκεντρώνονται και δεν βρίσκουν διέξοδο, προκαλώντας αλλεπάλληλα τροχαία.

Στις 03:00 της Πέμπτης η Τροχαία ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία, ΔΕΣΕ, ότι στον περιφερειακό σχηματίζεται πάγος, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τον καθαρισμό του δρόμου, αλλά οι υπάλληλοι είπαν ότι πιάνουν δουλειά στις 07:00, σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί λίγο μετά τις 06:00 νέο τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Νεάπολης, χωρίς ευτυχώς τραυματίες. Το ατύχημα συνέβη λόγω του παγετού και του πάγου που συσσωρεύεται εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Εξαιτίας του ατυχήματος, λειτουργεί μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας προς τα δυτικά με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές. Πάγος στο οδόστρωμα υπάρχει και στην οδό Αγίου Δημητρίου, σε έκταση από το ύψος του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης ως και τον ιερό ναό.

Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, δηλώνει πως το προσωπικό της δεν επαρκεί για να καθαρίσει τον περιφερειακό από τον πάγο που σχηματίζεται καθημερινά.