Θέλετε λίγη Xριστουγεννιάτικη λάμψη;

Όταν μιλάμε για λάμψη και γιορτές, δε θα μπορούσε να λείπει το glitter! Είναι ένα προϊόν που θα δώσει κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ αλλά θέλει προσοχή και μέτρο για να μη….σας μπερδέψουν με το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα και είδη ενώ είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν αφού η εφαρμογή του δεν περιορίζεται στο μακιγιάζ ή τα μάτια μόνο!

Το glitter έχει την ιδιότητα να αντανακλάται όπου το εφαρμόζετε, δίνοντας έτσι περισσότερη έμφαση στο σημείο αυτό. Θα πρέπει να θυμάστε ότι καλό είναι να επιλέξετε ένα μόνο σημείο όπου θα το εφαρμόσετε και αυτό θα είναι το σημείο της προσοχής, διαφορετικά θα είναι κακαίσθητο και αποδυναμώνετε τα σημεία που θέλετε να τονίσετε αν όλα είναι το ίδιο.

Μάτια: αν επιλέξετε εφαρμογή στα μάτια μπορείτε να το κάνετε ήπια, εφαρμόζοντάς το πάνω από μια σκιά και μόνο στο κέντρο του άνω βλεφάρου. Συνεπώς προτιμήστε ένα ρουζ και κραγιόν σε matte υφή ώστε να τραβήξετε όλη την προσοχή μόνο στα μάτια σας.

Ζυγωματικά: είναι η περιοχή ακριβώς πάνω από τα μήλα και κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών. Αν θέλετε μια διακριτική εφαρμογή και λίγη μαγεία στο γιορτινό μακιγιάζ σας, εφαρμόστε ένα διαφανές ή χρυσό glitter σε αυτή την περιοχή ακολουθώντας σχήμα μισοφέγγαρου. Η σκιά των ματιών θα πρέπει να είναι matte όπως και το ρουζ σας!

Χείλη: λίγο διαφανές glitter στο κέντρο των χειλιών, θα τα τονίσει και θα τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα. Εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας. Αν θέλετε κάτι πιο έντονο, προσθέστε μια μικρή ποσότητα glitter στο αγαπημένο σας gloss.

Νύχια και Ντεκολτέ: Αν δε θέλετε glitter στο πρόσωπο γιατί είναι too much για εσάς, μια πιο διακριτική λύση είναι να εφαρμόσετε λίγο και διάσπαρτα στα νύχια σας πριν στεγνώσουν από το βερνίκι. Επίσης, αναμειγνύοντάς το σε μια διαφανή πούδρα, εφαρμόστε το στο ντεκολτέ και τους ώμους για μια διακριτική λάμψη.

Θυμηθείτε: η εφαρμογή του glitter πρέπει να γίνεται ταμποναριστά με ελαφριά πίεση ώστε να "κολλήσει" στο σημείο που θέλετε και να μη σκορπιστεί στο υπόλοιπο πρόσωπο και φυσικά μόνο σε ένα σημείο του προσώπου ή του σώματος!