Ελεύθερος ο Αντώνης Γλου αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Γλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γλου παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στον Εισαγγελέα, μετά τη σύλληψή του, έκανε διακανονισμό των χρεών του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 52χρονος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Glou, Αντώνης Γλου συνελήφθη νωρίτερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 765.334,23 ευρώ.

Ο Αντώνης Γλου -όπως και ο αδερφός του Γιώργος- αποτελούν γνωστά ονόματα του τομέα ένδυσης και υπόδησης της Ελλάδας.

Τον τελευταίο καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι ο όμιλος Γλου αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η ανεπανάληπτη ύφεση που έπληξε το λιανεμπόριο και η μείωση της κατανάλωσης προκάλεσε γερό πλήγμα στην αλυσίδα.

Η ιστορία του Ομίλου Glou ξεκίνησε από το 1985, όταν η οικογένεια Γλου ίδρυσε το πρώτο της κατάστημα στον Πειραιά, που εγκαινίασε την ενασχόληση της οικογένειας με την εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών. Η επιτυχία που σημείωσε το κατάστημα του Πειραιά οδήγησε στη δημιουργία 7 νέων καταστημάτων μέσα στο 1992.

Λίγο αργότερα, το 1994, η εταιρεία ασχολήθηκε με τη χονδρική διάθεση αθλητικών ενδυμάτων και ειδών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ο Ομιλος σήμερα διαθέτει 42 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Παράλληλα διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε γνωστές φίρμες του εξωτερικού.