Ποια γυαλιά σας ταιριάζουν;

Εάν όπως λέγεται, τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι τα γυαλιά που φοράμε να μας ταιριάζουν απόλυτα! Για αυτό θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό σκελετό ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας ώστε να αναδείξετε τα υπέροχα μάτια σας.

Ο βασικός κανόνας είναι να επιλέξετε έναν σκελετό που το σχήμα του έρχεται σε αντίθεση με το σχήμα του προσώπου σας και το μέγεθός του είναι ανάλογο με το μέγεθος του προσώπου σας. Δηλαδή εσείς που έχετε μικρό πρόσωπο μην το κρύψετε πίσω από ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά και το αντίθετο.

Στρογγυλό πρόσωπο: επιλέξτε έναν τετράγωνο σκελετό που θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο.

Tετράγωνο πρόσωπο: προτιμήστε οβάλ ή στρογγυλεμένους σκελετούς.

Μακρόστενο πρόσωπο: μπορείτε να επιλέξετε και στρογγυλά και τετράγωνα γυαλιά απλά φροντίστε να μην είναι μεγαλύτερα από το πλατύτερο σημείο του προσώπου σας.

Τριγωνικό πρόσωπο: αυτό που πρέπει να προσέξετε δεν είναι τόσο το σχήμα του σκελετού όσο το μέγεθος που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μεγάλο γιατί θα τονίσετε το πλατύ μέτωπό σας.

Στενό μέτωπο και πηγούνι και πλατιά ζυγωματικά: οι οβάλ ή οι τετράγωνοι με στρογγυλεμένες άκρες σκελετοί, θα "γλυκάνουν" το περίγραμμα του προσώπου σας.

Οβάλ πρόσωπο: είσαστε η μοναδική που δεν πρέπει να προβληματίζεστε για το σκελετό που θα επιλέξετε καθώς σας ταιριάζουν όλοι.