Τέλος ο Κωστένογλου από την Ξάνθη

Παρελθόν αποτελεί για την Ξάνθη, μετά από δύο μήνες και δύο μέρες, ο Νίκος Κωστένογλου. Η Ακριτική ομάδα την Κυριακή ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον αναζητά τον τρίτο της προπονητή για τη φετινή σεζόν.

O Νίκος Κωστένογλου βρισκόταν υπό πίεση τις τελευταίες δέκα ημέρες, εξαιτίας της αποτυχίας της Ξάνθης να φτάσει σε νίκες. Η εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης δεν τον βοήθησε, καθότι του είχε ήδη δοθεί άτυπο τελεσίγραφο νίκης.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης αυτή την στιγμή δείχνει ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.

Χρήστος Πανόπουλος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Την ευθύνη για την εφετινή πορεία της Ξάνθης ανέλαβε ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας τόνισε πως δεν ευθύνονται οι παίκτες ή το τεχνικό επιτελείο για την αγωνιστική εικόνα τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, αφότου αποφάσισε ο ίδιος την απομάκρυνση του Νίκου Κωστένογλου, θα ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με τον αντικαταστάτη του.

Χαρακτηριστικά, ο "ισχυρός άνδρας" της Ξάνθης τόνισε: "Είναι γνωστό ότι οι επιτυχίες έχουν πολλούς αποδέκτες και οι αποτυχίες συνήθως έναν. Θέλω να σας πω ότι για όλη την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές ούτε οι προπονητές. Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Θα φροντίσω με συγκεκριμένες κινήσεις να διορθώσω την κατάσταση και να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάντια. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".