Ρότσα: “Ματς της χρονιάς με Πανιώνιο”

Ως αγώνα της χρονιάς χαρακτηρίζει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. "Μεγάλη και καλή έκπληξη στο πρωτάθλημα είναι ο Πανιώνιος, παίρνει καλά αποτελέσματα, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο", τόνισε ο προπονητής του τριφυλλιού.

"Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε κάποιες ανάσες σε ποδοσφαιριστές που παίζουν συνεχόμενα στο παιχνίδι του Κυπέλλου και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά. Ήταν το τελευταίο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που ήταν χωρίς ανάσα για τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ελπίζουμε το επίπεδο μας να είναι καλό και αντάξιο του αγώνα που θα γίνει, διότι ο Πανιώνιος είναι σύνολο σημαντικό και ουσιαστικά η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που παίζει καλή μπάλα και προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

"Όταν στις 21:30 τελειώσει αυτός ο αγώνας, το μυαλό μας θα πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης. Και όταν γυρίσουμε από το Λονδίνο, θα σκεφτούμε το ντέρμπι της άλλης Κυριακής. Δεν μπορούμε να πάμε πιο μπροστά από αυτό που πρέπει", συμπλήρωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, αναφορικά με τις κρίσιμες αναμετρήσεις με Τότεναμ και Ολυμπιακό που ακολουθούν για το τριφύλλι.