Το γαστρονομικό αφιέρωμα του εστιατορίου Αίγλη με κεντρικό τίτλο “Όλη η Ελλάδα στο πιάτο” συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά, η “βόλτα” μας φτάνει ως Όλυμπο και τον Κίσσαβο, μέσα από ένα ακόμη αφιέρωμα σε αγαπημένες, τοπικές κουζίνες το οποίο έχει προγραμματιστεί από τις 4 ως και τις 11 Δεκεμβρίου.
Τι θα γίνει κατά τη διάρκειά του;
Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Γαστροδρόμιο Εν Πλω, Ανδρέας Γάβρης, εκμυστηρεύεται τις καλύτερες συνταγές από την περιοχή του Ολύμπου και μαζί με τον σεφ της Αίγλης παρουσιάζουν 5 πιάτα τα οποία θα συνοδευτούν με 3 ποτήρια κρασί με τιμή ανά άτομο 25 ευρώ.
Προετοιμάσου για: Πάστα πράσινης ντομάτας σε φρυγανισμένο ψωμί, χειμωνιάτικη χορτόσουπα με μους από μανούρι και κατσικίσιο τυρί, Μοσχαρίσια μάγουλα γιουβέτσι με τραχανά, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και για το τέλος, cheesecake με μανούρι, κατσικίσιο τυρί και γλυκό μύρτιλο με τσάι τριαντάφυλλο.
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ