Ανοίγει η αυλαία της φάσης των 32 στο Κύπελλο Ελλάδος

Πρεμιέρα της φάσης των 32 την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος. Τέσσερις αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες με την αυλαία να ανοίγει στις 14:30 με τον αγώνα στον Ταύρο μεταξύ Φωστήρα και Πανιωνίου.

Φωστήρας - Πανιώνιος

Χωρίς τους Όμο, Οκόγιε, Βούζα και Σπυρόπουλο θα παραταχθούν οι κυανέρυθροι. Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής του Πανιωνίου είναι οι ακόλουθοι: Ανέστης, Περιστερίδης, Κουλουχέρης, Μενδρινός, Κούρντι, Αυλωνίτης, Σάμαρης, Ρόκας, Γιαννούλης, Καμπάνταης, Ντούνης, Κολοβός, Μπούζας, Κοντοχρήστος, Σμυρλής, Δρόσος, Ζυγογιάννης, Σπανός. Ο Φωστήρας, στον αντίποδα, καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του "Φονέα των Γιγάντων" που του είχε αποδοθεί βάσει των διακρίσεών του στο θεσμό στις παλαιότερες δεκαετίες.

Λεβαδειακός - Πιερικός

Στις 18:30 ο Λεβαδειακός υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Λιβαδειάς τον Πιερικό. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα αγωνιστεί χωρίς τους Βασιλείου και Κουτσόπουλο και οδεύει για την τέταρτη σερί νίκη της, μετά τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στη Superleague. Στο μεταξύ, ο Πιερικός συνεχίζει το σαφάρι για την ανεύρεση πρώτου προπονητή.

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης

Την ίδια ώρα στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου Κρήτης αναμετρώνται ο ΟΦΗ και ο πρωτοπόρος της Football League, Απόλλων Σμύρνης. Οι Μίρνες Σίσιτς και Γιώργος Ιωαννίδης προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των γηπεδούχων.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή και τον Κουρδάκη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Βερόν, οι τραυματίες Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και οι Κουτσιανικούλης, Βάντο. Στον αντίποδα, το μοναδικό πρόβλημα για τον Αλέκο Βοσνιάδη του Απόλλωνα είναι αυτό του Βαγγέλη Βαλαώρα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους κρητικούς.

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή

Τέλος, στις 20:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Παναχαϊκή, με αλλαγές στη σύνθεσή του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής προκειμένου να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα ματς τους Κάρολ, Σιόβα, Χολέμπα, Τοροσίδη, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Μανιάτη και Αμπντούν.

Έκπληξη προκαλεί, ωστόσο, ο αποκλεισμός του Ιμπαγάσα που προέρχεται από τραυματισμό και ψάχνει χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως ο αποκλεισμός του Ισπανού να έχει να κάνει με τη συζήτηση που έγινε με τον προπονητή των ερυθρολεύκων μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης.

Ο τέταρτος τεχνικός της σεζόν για την Παναχαϊκή, Γιώργος Κούτσης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Ολίσε και Ντιόγκο, οι οποίοι είναι τραυματίες κι έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή της Παναχαϊκής είναι: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Ντίνας, Φατιόν, Βουνκ, Μαπούκου, Ουρτάδο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Λίτσης, Σεϊτάι, Γκούρτσας, Κωνσταντινίδης και Χούσα.