Αγώνας δρόμου για τους συμβιβασμούς με τους πιστωτές

Μέσα σε κλοιό φημών ότι οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις απέσυραν το ενδιαφέρον τους για εξαγορά της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις εκπροσώπων και των δύο πλευρών με πιστωτές της Ένωσης.

Από τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων τηρείται σιγή ασυρμάτου και όλοι ελπίζουν ότι δεν ήταν χωρίς λόγο ο αγώνας δρόμου των τελευταίων ημερών, προκειμένου να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες.

Κινήσεις δρομολόγησης πληρωμών σε οφειλέτες

Οι Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς ολοκλήρωσαν τη Δευτέρα τις επαφές με τους προμηθευτές και καθόρισαν τη στρατηγική των ερχόμενων ημερών με τους μάνατζερ, με τους οποίους θα ήθελαν να καταλήξουν σε οριστική λύση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν απτόητοι τις διαπραγματεύσεις, γνωρίζοντας εξάλλου πως στο διάστημα των 3,5 μηνών από την εκδήλωση ενδιαφέροντος της πλευράς Βιντιάδη-Χάρις έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Συνεπώς, δε δείχνουν να δίνουν βάση στις φήμες.

Η ερχόμενη εβδομάδα, εφόσον οι διεκδικήσεις προμηθευτών και μάνατζερ έχουν μπει στη σωστή ρότα, θα περιλαμβάνει τις συζητήσεις με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλα συμβόλαια όπως των Λυμπερόπουλου, Δέλλα, Καφέ, αλλά και παικτών του υπάρχοντος ρόστερ.

Προτεραιότητα, ωστόσο, είναι η διευθέτηση της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Σάχα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, αν η υπόθεση τελεσιδικήσει στις 4 Δεκεμβρίου και δεν υπάρξει άλλος συμβιβασμός με την πλευρά του Αργεντινού γκολκίπερ, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή. Αντίστοιχος κίνδυνος υπάρχει και με τον Κριστιάν Νασούτι, ενώ προσφυγή έχουν επίσης καταθέσει οι πρώην ποδοσφαιριστές της Ένωσης, Αργυρίου, Βάργκας και Γκέντσογλου.

Αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες της ΑΕΚ αρχίζουν το απόγευμα της Τρίτης προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, κομβικής σημασίας αναμέτρηση μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από το Λεβαδειακό. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Κορδέρο και αμφίβολος ο Φουρτάδο. Ο Έβαλντ Λίνεν αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Λαγού, Φούντα και Τσίτα που αποχώρησαν με θλάσεις από το ματς του Σαββάτου με τους Βοιωτούς στο Μαρούσι.

Διάψευση στις φήμες για απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη

Κατηγορηματικά διαψεύδουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ τις φήμες που τους θέλουν να σκέφτονται την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ενωσης, Ηλία Μπρουσιάνου στην "Ωρα των Σπορ". "Δεν είναι δυνατόν, τούτες τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο σύλλογος μας να συζητιούνται τέτοια πράγματα", δήλωσε ο κ. Μπρουσιάνος.