Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με αξεσουάρ!

Φέτος το χειμώνα που η οικονομική κρίση έχει βλάψει σοβαρά το πορτοφόλι μας και δεν είμαστε σε θέση να αγοράσουμε καινούρια ρούχα, ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να νιώσουμε ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας, να προμηθευτούμε αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ καθορίζουν το στυλ και αναδεικνύουν το ντύσιμο μας. Ουσιαστικά μεταμορφώνουν τα ρούχα μας και από βαρετά τα κάνουν εντυπωσιακά.

Από τα πιο συνηθισμένα, που είναι όμως all time classic, είναι τα κασκόλ. Εκτός από τη ζεστασιά που μας προσφέρουν ολοκληρώνουν το look μας και μας προσθέτουν γοητεία. Διαλέξτε κασκόλ σε έντονα χρώματα που θα φωτίζουν το πρόσωπό σας και τυλίξτε τα στο λαιμό σας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους έτσι ώστε να μεταμορφωθεί όλο σας το στυλ.

Οι σέξι κάλτσες που φθάνουν μέχρι το γόνατο όταν συνδυάζονται με την κοντή σας φούστα και τις αγαπημένες σας μπότες, σας δίνουν άλλον αέρα. Φροντίστε μόνο το χρώμα τους να είναι σε απόλυτη αρμονία με το χρώμα της μπότας σας για να είστε σικ.

Οι ζώνες είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την ολοκλήρωση ενός άψογου look. Φοριούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μετατρέποντας ένα απλό ντύσιμο σε ιδιαίτερο. Φορέστε τις ψηλά για να τονίσετε τη λεπτή σας μέση ή χαμηλά για να αναδείξετε τις καμπύλες σας.

Ακόμα κι αν δεν είσαστε fun των κοσμημάτων, πιστέψτε μας, ενα μακρύ κολιέ θα δώσει λάμψη στην casual ή τη βραδινή σας εμφάνιση. Φορέστε το μονόχρωμο και αδιάφορο ζιβάγκο σας με ένα κολιέ κι αμέσως θα αποκτήσετε μία σικάτη εμφάνιση.

Οι κλασικές μπότες ιππασίας θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση για πολλά χρόνια. Επιλέξτε ένα ζευγάρι που να σας κολακεύει και πραγματικά δε θα θέλετε να τις αποχωριστείτε από καμία σας εμφάνιση.