Αντίστροφη μέτρηση για το Opel Adam

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε: στις αρχές του 2013 το νέο Opel Adam θα διατίθεται στις εκθέσεις των διανομέων και αναμένεται να ξεχωρίσει στους δρόμους της πόλης, χάρη μοντέρνα και πολύχρωμη εμφάνιση και τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης της εμφάνισής του.

Με το νέο Adam, η Opel κάνει την είσοδό της στο ραγδαία αναπτυσσόμενο life-style κομμάτι της κατηγορίας Α. Με μήκος σχεδόν 3,70 μ. και πλάτος 1,72 μ. (χωρίς τους καθρέπτες), το Opel Adam είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα σε ένα ευχάριστο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα γούστα του ιδιοκτήτη του χάρη στην πλούσια ποικιλία χρωμάτων, διακοσμητικών, κομψών επενδύσεων οροφής και… φωτιστικών εφέ.

Με το νέο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink που ενσωματώνει το smartphone του ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο (Android και Apple iOS) γίνεται το απόλυτα “συνδεδεμένο” μικρό. Άλλα στοιχεία ιδανικά για το φυσικό αστικό περιβάλλον του Adam είναι νέα γενιά του Park Assist που παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο, το σύστημα προειδοποίησης πλαϊνού τυφλού σημείου (Side Blind Spot Alert) και ένα σύστημα διεύθυνσης ρυθμιζόμενης υποβοήθησης “light touch” CITY mode.

Η βασική τιμή για το Adam με βενζινοκινητήρα 1200 κ.εκ. 70 ίππων είναι 11.500 ευρώ (συνιστώμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία).

Σχετικά Tags
Opel