Ινδία: 17χρονη έπεσε νεκρή από γείτονα που ουρούσε δημοσίως

Νεκρή από τα πυρά ενός γείτονα της, τον οποίο νωρίτερα είχε επιπλήξει όταν αυτός ούρησε σε κοινόχρηστο χώρο κοντά στην είσοδο του σπιτιού της, στο Νέο Δελχί, έπεσε την Τετάρτη μια 17χρονη.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο άνδρας πυροβόλησε και τη 40χρονη μητέρα του κοριτσιού, αφού οι δυο τους τον επέπληξαν και του φώναξαν να φύγει από κει, την ώρα που εκείνος ουρούσε κοντά στη σκάλα που οδηγούσε στη είσοδο του σπιτιού τους.
  
"Ακολούθησε άγριος καβγάς, μετά τον οποίο ο άνδρας έφυγε. Επέστρεψε αργότερα στο διαμέρισμα του κοριτσιού κρατώντας πιστόλι και πυροβόλησε τις δύο γυναίκες", πρόσθεσε διοικητής της τοπικής αστυνομίας, Σουνίλ Κουμάρο.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το αίτιο του φόνου ήταν πιθανότατα η μεγάλη προσβολή των γυναικών, καθώς δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής άλλα αίτια διένεξης μεταξύ του άνδρα και της οικογένειας του κοριτσιού.

Η αστυνομία άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συλλάβει τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν πρώην ένοικος διαμερίσματος στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 17χρονη Ινδή και η μητέρα της.

Εκτιμάται ότι περίπου ο μισός πληθυσμός της Ινδίας, που ανέρχεται σε 1,2 δισεκατ. κατοίκους, δεν έχει τουαλέτες στο σπίτι του, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν σε ακάλυπτο χώρο.