Χώρισε τη γυναίκα του επειδή κορόιδευε τον Μέσι

Χώρισε τη γυναίκα του επειδή κορόιδευε τον Μέσι

Ένα ζευγάρι Ρώσων τους ένωσε η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τους χώρισε η κόντρα Μέσι-Ρονάλντο

Ένα ζευγάρι στο Τσελγιαμπίνσκ της Ρωσίας ενώθηκε πριν από 14 χρόννια λόγω -μεταξύ άλλων- και της αγάπης τους για το ποδόσφαιρο και το χώρισε ο Μέσι και ο Ρονάλντο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 40χρονος σήμερα Αρσέν και η 37χρονη Λουντμίλα γνωρίστηκαν το 2002 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, παρά το γεγονός ότι υποστήριζαν δύο διαφορετικές ομάδες της Μόσχας και ότι ο Αρσέν ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα και η Λουντμίλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η αγάπη του ίδιου για τον Αργεντινό άσο Λιονέλ Μέση και η προτίμηση της συζύγου του στον μεγαλύτερο του αντίπαλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στο διαζύγιο την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα afi.ru, συχνά πείραζαν ο ένας τον άλλο σχετικά με τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά σύμφωνα με τον Αρσέν, το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». «Από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Λιουτμίλα χλεύαζε συνεχώς τον αγαπημένο μου παίκτη, λέγοντας ότι είναι τόσο κακός, που ούτε με πέναλτι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο παιχνίδι με την Ισλανδία», δήλωσε ο 40χρονος.

«Όταν άρχισε να μιλάει άσχημα για τον Μέσι και την απόδοσή του, εξοργίστηκα και άρχισα να της λέω, τι πιστεύω για τον αγαπημένο της Ρονάλντο, την ομάδα της Πορτογαλίας, την ίδια και όλες τις ομάδες που υποστηρίζει η Λουντμίλα» είπε ο 40χρονος. Στη συνέχεια όπως λέει, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι. Την επόμενη ημέρα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.