Λίνεν: Όσοι δουλεύουν θα πάρουν ευκαιρίες

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων παικτών δήλωσε ο Λίνεν, ενώ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό τόνισε πως “δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια”. Τόνισε μάλιστα ότι υπολογίζει σε όλο το έμψυχο υλικό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA:

“Θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Είναι σαφώς πιο δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά σε κάθε ματς πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Δεν ήταν εύκολη η επικράτησή μας στη Βέροια. Ήρθε λόγω της προσπάθειάς μας επί 90 λεπτά. Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια εάν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν”, τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Για το κλειδί της νίκης με τη Βέροια τόνισε πως ήταν η “καλή άμυνα. Οι γραμμές ήταν πολύ κοντά, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε διπλή ζώνη άμυνας και αυτό ήταν το 'κλειδί' για να πάρουμε το ματς”.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας, με αφορμή την απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Κοτσαρίδη και Σταματή ήταν ξεκάθαρος: “Υπάρχουν κι άλλοι από πίσω και τους χρειαζόμαστε όλους. Είμαι ικανοποιημένος που βλέπω τα νέα παιδιά να βελτιώνονται. Εφόσον δουλεύουν σκληρά θα πάρουν ευκαιρίες. Αυτό έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και το ίδιο θα γίνει στα επόμενα ματς”.