Έκανε παλιοσίδερα μία Lamborghini 350 χιλιάδων δολαρίων

Έκανε παλιοσίδερα μία Lamborghini 350 χιλιάδων δολαρίων

Ο οδηγός αντί για φρένο πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το καρφώσει το supercar κάτω από ένα παρκαρισμένο Honda Civic!

Η βραδιά ξεκίνησε υπέροχα για ένα παντρεμένο ζευγάρι την περασμένη Παρασκευή στο Σικάγο αλλά κατέληξε τουλάχιστον… άδοξα.

Το ανδρόγυνο ξεκίνησε με την πανάκριβη και πανέμορφη Lamborghini Huracan Spyder να πάει για δείπνο στην περιοχή West Loop.

Μόνο που στο δρόμο για το εστιατόριο, το ζεύγος ενεπλάκη σε καραμπόλα, με το  με αποτέλεσμα το supercar των 350+ χιλιάδων δολαρίων να γίνει σμπαράλια.

Αυτή η αν μη τι άλλο σουρεαλιστική εικόνα προέκυψε έπειτα από λάθος του οδηγού, Ντμίτρι Ρίτσι, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος περιγράφοντας το περιστατικό στο CBS Chicago.

Ένα αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω τη Lamborghini και εκείνος, προφανώς πάνω στην τρέλα του, αντί να πατήσει το πεντάλ φρένου, πάτησε εκείνο του γκαζιού, με αποτέλεσμα το supercar να επιταχύνει και να καρφωθεί κάτω από ένα παρκαρισμένο Honda Civic!

Το ευχάριστο στην περίπτωση είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα, σε αντίθεση με την μπλε Lambo που υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τόσο εκτεταμένες, που ο οδηγός του τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επισκευάσει το πανάκριβο αυτοκίνητό του και πως προτιμά να αγοράσει καινούργιο.