Ανδρόγυνο look

Εάν αποφασίσατε φέτος το χειμώνα να τολμήσετε ένα πιο extreme look και να αλλάξετε το ενδυματολογικό σας προφίλ, έφτασε η ώρα να δοκιμάσετε το ανδρικό στυλ. Μπορεί μέχρι χθες να μην σας είχε περάσει από το μυαλό να αποχωριστείτε το skinny jean σας ή την εφαρμοστή σας φούστα γιατί θεωρούσατε ότι δε θα είσαστε σέξι αλλά τελικά θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι έτσι. Εάν είσαστε σε θέση να υποστηρίξετε το "ανδρόγυνο" στυλ σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη καθώς το συγκεκριμένο look είναι πολύ ιδιαίτερο.

Ξεκινήστε να "χτίζετε" τη νέα σας ανανεωμένη εμφάνιση προσθέτοντας στη γκαρνταρόμπα σας το boyfriend jean, το τζιν δηλαδή που έχει ανδρική γραμμή και δεν "αγκαλιάζει" κανένα σημείο του σώματός σας. Εάν δεν έχετε παραπανίσια κιλά και διαθέτετε ένα σχετικά κανονικό ύψος, το συγκεκριμένο παντελόνι θα σας βοηθήσει να δείχνετε νεότερη.

Το δεύτερο βασικό κομμάτι με το οποίο θα πρέπει να ενισχύσετε τη γκαρνταρόμπα σας σε περίπτωση που θέλετε να υιοθετήσετε το αγορίστικό look είναι αναμφισβήτητα ένα αυστηρό κοστούμι σε ίσια γραμμή. Για να απογειώσετε τη συγκεκριμένη εμφάνιση θα πρέπει να συνδυάσετε το κοστούμι με την ανάλογη γραβάτα. Επιλέξτε γραβάτες σε όλα τα χρώματα, μονόχρωμες αλλά και εμπριμέ, οι οποίες θα δώσουν επιπλέον στυλ στο τελικό αποτέλεσμα. Η πινελιά όμως που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, είναι αναμφισβήτητα το λευκό πουκάμισο και το μεσάτο γιλέκο. Με αυτό το συνδυασμό θα είστε και πολύ σικ αλλά και σέξι.

Επειδή πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε ντύσιμο παίζει το παπούτσι επιλέξτε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Εμείς προτείνουμε να φορέσετε τις αγαπημένες σας γόβες στιλέτο για να νιώσετε ασφαλής και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Υποστηρίξτε την επιλογή σας και εμφανιστείτε με άλλον αέρα στον κύκλο σας που μέχρι χθες σας θεωρούσε συντηρητική. Οι αλλαγές φέρνουν πάντα ανανέωση και η ανανέωση καλή διάθεση.