Την πάτησε το αυτοκίνητό της ενώ προσπαθούσε να το σταματήσει

Την πάτησε το αυτοκίνητό της ενώ προσπαθούσε να το σταματήσει

Παραλίγο μοιραίος ο ανορθόδοξιος τρόπος μιας κινέζας να... φρενάρει το όχημα της με το πόδι στο δρόμο - Δείτε το βίντεο

Μια παραλίγο μοιραία για τη ζωή της γκάφα γυναίκας οδού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Κίνα, καθώς από λάθος έβαλε όπισθεν και ενώ το αυτοκίνητο κινούταν προς τα πίσω, άνοιξε την πόρτα και προσπαθούσε να το σταματήσει πατώντας το αριστερό της πόδι στην άσφαλτο, όπως μετέδωσε στην διαδικτυακή της έκδοση η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Όπως κατέγραψε η κάμερα, το αυτοκίνητο φυσικά δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως ο αριστερός μπροστινός τροχός πάτησε το πόδι της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο οδόστρωμα και το αυτοκίνητο συνεχίζοντας την πορεία του, πέρασε πάνω από το σώμα της. Στη συνέχεια διακρίνεται να σηκώνεται κουτσαίνοντας, ενώ ένας άνδρας τρέχει και μπαίνει στο αυτοκίνητο, προκειμένου να το σταματήσει και να μην πέσει στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινητου, πάνω στο οποίο έπεσε το ανεξέλεγκτο όχημα της γυναίκας, ο οποίος αναζητώντας να βρει, τι προκάλεσε την ζημιά στο όχημά του, πήρε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος και είδε έκπληκτος, τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως πληροφορήθηκε η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, παρά τα τραύματά της, καθώς ο άνδρας που έσπευσε να σταματήσει το αυτοκίνητό της, την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με την γκάφα της γυναίκας που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η Daily Mail: