Πέρασε αλώβητος από το Ηράκλειο ο Λεβαδειακός

Τρεις πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε ο Λεβαδειακός μέσα στο Ηράκλειο, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 2-0 σε βάρος του άτυχου ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαν δύο δοκάρια, ένα στο 8ο λεπτό με τον Σίσιτς και ένα στο 25' με τον Κουτσιανικούλη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο τέλος του ημιχρόνου και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 45λέπτου, με μία εντυπωσιακή λόμπα του Ροτζέιρο, στην οποία ο Γουναρίδης δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το πρώτο εκτός έδρας γκολ του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 53', όταν από σέντρα του Πόι η μπάλα κόντραρε στον Κουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα του ΟΦΗ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι Κρητικοί έχασαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Παπάζογλου στο 63' και τον Βερόν στο 69', όμως το τελικό 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός εκτοξεύτηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό παραπάνω έχει ο ΟΦΗ, που ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Παναθηναϊκό, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.