Πονοκεφαλιάζει ο Λίνεν μετά την απαγόρευση μεταγραφών

Έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά αναζητά ο Έβαλντ Λίνεν. Έναν και μόνο έναν.

Η επιβεβαίωση πως η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα απόκτησης μόνο ενός παίκτη άνω των 24 ετών και απεριόριστου αριθμού ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1989, οδηγεί τον Γερμανό προπονητή σε αδιέξοδο, καθώς είχε βολιδοσκοπήσει αρκετούς παίκτες κοντά στα 30.

Η επιλογή θέσης αποτελεί τον προβληματισμό του Λίνεν

Για ποια θέση θα κάνει χρήση της δυνατότητας ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων; Πρώτη και κύρια θέση που χρήζει ενίσχυσης είναι αυτή του αμυντικού χαφ, με την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη να μην έχει ξεθωριάσει ακόμα, όσο τουλάχιστον ο διεθνής μέσος δε βρίσκει ομάδα.

Η ΑΕΚ όμως χρειάζεται και επιθετικό. Το να μπει η μπάλα στα δίχτυα δε θα μπορούσε να είναι πιο επιτακτική ανάγκη, ειδικά όσο η ομάδα παραμένει τελευταία στη βαθμολογία.

Ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται σε... κακό φεγγάρι στη Λεβάντε και ο Αντώνης Πετρόπουλος επεδίωκε την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, όσο τουλάχιστον ήταν προπονητής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αμφότεροι αποτελούν παίκτες-στόχους, που όμως θα σβήσουν αν δεν επιλεγεί η θέση του φορ να είναι αυτή που θα καλυφθεί από παίκτη άνω των 24 ετών.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν κρύβει ότι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κρίνει ότι χρειάζεται παίκτες και στις θέσεις του αριστερού μπακ και του δεξιού χαφ.