Οικογένεια φαντάρου στη Ρω: Εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία

Οικογένεια φαντάρου στη Ρω: Εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία

Η μητέρα του άτυχου 22χρονου προσέφυγε με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετα το χθεσινό τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας ενός 22χρονου οπλίτη, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ φύλαγε σκοπιά στο νησί της Ρω.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, αν και το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, η οικογένεια κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Η μητέρα του προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.
Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της, το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άτυχος 22χρονος, πριν από περίπου ένα μήνα είχε χάσει στενό συγγενικό του πρόσωπο, συνομήλικό του και πολύ αγαπητό με το οποίο είχαν μεγαλώσει μαζί. Από τότε η ψυχολογία του ήταν κακή, δεν έδειχνε όμως ότι σκεφτόταν την αυτοχειρία.
Μάλιστα, επρόκειτο να απολυθεί από το στρατό στο τέλος της χρονιάς και σχεδίαζε με συναδέλφους του φαντάρους να  δουλέψουν μαζί σε πολυτελές ξενοδοχείο χώρας της δυτικής Ευρώπης.

Φωτογραφία αρχείου