Λατρεμένο μου λευκό πουκάμισο!

Οι τάσεις στη μόδα έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια που βρίσκονται χρόνια στη ντουλάπα μας και δε μας απογοητεύουν ποτέ. Το κλασικό λευκό πουκάμισο είναι ένα βασικό κομμάτι -κλειδί που πρέπει να διαθέτει η γκαρνταρόμπα μας, καθώς μας δίνει δεκάδες δυνατότητες για στυλάτες εμφανίσεις.

Το λευκό πουκάμισο είναι η επιτομή της κομψότητας και με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδό μας. Ετοιμάσαμε για εσάς τις πιο hot προτάσεις για εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση.

 

Το πρωί στο γραφείο

Συνδυάστε το λευκό σας πουκάμισο με μια πένσιλ φούστα ή ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή για μια εμφάνιση στο γραφείο που θα συζητηθεί. Ολοκληρώστε το look με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ένα μακρύ κολιέ που θα δώσει λάμψη στο σύνολο. Εάν επιλέξετε να το συνδυάσετε με μαύρο παντελόνι κάντε τη διαφορά με ένα ζευγάρι ankle boots σε ένα ένα ιδιαίτερο χρώμα για να δώσετε μια μοντέρνα πινελιά στην εμφάνισή σας.

Στην απογευματινή σας βόλτα

Φορέστε το λευκό σας πουκάμισο με ένα μάλλινο σορτσάκι, το δερμάτινο jacket σας και τις μπότες ιππασίας. Για ένα college look, συνδυάστε το με μια καζάκα, το σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι σας, το οποίο αναδεικνύει τη σιλουέτα σας, τις ψηλοτάκουνες μπότες σας και ολοκληρώστε το look με την καπαρντίνα σας. Για μία χαλαρή, casual αλλά άκρως θηλυκή εμφάνιση φορέστε το λευκό σας πουκάμισο με ένα boyfriend τζιν, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας κι από πάνω μία μακριά πλεκτή ζακέτα.

Στη βραδινή σας έξοδο

Αν έχετε ροκ διάθεση, συνδυάστε το με ένα δερμάτινο στενό παντελόνι και τα μποτάκια σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα σακάκι και τα απαραίτητα αξεσουάρ και μαγνητίστε τα βλέμματα.