Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να θέσει μέσα στην εβδομάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα συνεδριάσει, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη και εκεί ενδέχεται να κάνει τη νέα του κίνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έθεσε το θέμα της ηγεσίας του κόμματος από την περασμένη εβδομάδα.

Βέβαια εκτός από την τοποθέτηση του κ. Λοβέρδου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εκτιμήσεις των υπολοίπων βουλευτών για την πορεία του κόμματος μετά και το “οκ” της Βουλής στον προϋπολογισμό.

Μετά τις δύο ψηφοφορίες στη Βουλή η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Στην Ιπποκράτους στελέχη εκφράζουν τη λύπη τους για το γεγονός ότι “κάποια λίγα, συγκεκριμένα - και πάντα τα ίδια- στελέχη, βρέξει χιονίσει, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που καταβάλλει συλλογικά η παράταξη, ανεξάρτητα από τις προτεραιότητες της εθνικής διαπραγμάτευσης , ακολουθούν αταλάντευτη την προσωπική τους στρατηγική, προκαλώντας δυσανάλογα μεγάλη φθορά στην παράταξη, αλλά και στην ίδια την αξιοπιστία της χώρας και το κλίμα του δημοσίου βίου”.

Πάντως θεωρούν αναγκαστικό να ανοίξει πλέον με πιο συγκεκριμένο και ευθύ τρόπο  η συζήτηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μετά την εμπειρία της κρίσιμης ψηφοφορίας.