Τα πιο must have πανωφόρια

Το κρύο κάνει δειλά, δειλά την εμφάνισή του και εμείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρεθούμε απροετοίμαστες. Αν στο παρελθόν δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία στα πανωφόρια σας, τότε σίγουρα θα υπάρχουν βασικές ελλείψεις στη ντουλάπα σας.

Υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση τα κρύα χειμωνιάτικα πρωινά. Ένα από αυτά είναι το απλό και ζεστό δερμάτινο jacket σας που θα δώσει μία νεανική και ροκ διάθεση στο ντύσιμό σας. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί που θα πάτε στο γραφείο σας μέχρι το βράδυ που θα βγείτε για ένα ποτό με την παρέα σας. Συνδυάζοντας το με το τζιν παντελόνι σας, ένα μεσάτο πουκάμισο ή ένα πουλόβερ και ψηλοτάκουνες μπότες θα είστε όλη την ημέρα εντυπωσιακή. Αν τώρα θέλετε να δώσετε στο στυλ σας μια ρομαντική πινελιά και να αναδείξετε τη θηλυκή πλευρά σας μπορείτε να φορέσετε το δερμάτινο jacket με το floral φόρεμά σας και τις μπαλαρίνες σας.

Η πλεκτή ζακέτα είναι μία υπέροχη επιλογή που μπορεί να υπηρετήσει πολλά και διαφορετικά στυλ. Μπορεί να φορεθεί με skinny παντελόνι συνδυασμένο με ένα t-shirt και flat παπούτσια για μια casual εμφάνιση, με το κολάν και τις μπότες ιππασίας αλλά και πάνω από το φόρεμα σας.

Το πιο must have κομμάτι που πρέπει να διαθέτει η γκαρνταρόμπα σας είναι η καπαρντίνα. Η εικόνα μιας γυναίκας με καπαρντίνα και δεμένη ζώνη είναι αναμφισβήτητα πολύ σέξι ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι είναι επένδυση καθώς δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και δίνει πάντα στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Τα σακάκια είναι all time classic και δίνουν μια σικάτη πινελιά στο στυλ μας. Ταιριάζουν άψογα με το τζιν παντελόνι αλλά και με το στενό μίνι φόρεμα συνδυασμένο με τις ψηλοτάκουνες γόβες για μια βραδινή εμφάνιση.

Και αν δεν έχετε βγει εκτός budget είναι ώρα να διαθέσετε κάποια χρήματα για ένα καλό παλτό που θα το έχετε για πάντα στη ντουλάπα σας, για αυτό προσέξτε την ποιότητά του, το χρώμα του να μπορεί να συνδυαστεί με όλα σας τα ρούχα και η γραμμή του να είναι κλασική ώστε να μπορεί να σας ζεσταίνει για πολλά χρόνια.