Σχεδιάζει αιφνιδιασμό ενόψει Ολυμπιακού ο Λίνεν

Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τέθηκαν σήμερα Παρασκευή πρωί οι Παναγιώτης Λαγός και Γιάννης Κοντοές. Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, κατά το οποίο ο Γερμανός προπονητής κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του.

Το δικαίωμα στον αιφνιδιασμό είναι ένα από τα λιγοστά όπλα του Λίνεν κόντρα στον ποιοτικά και βαθμολογικά ανώτερο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και επιστρφές παικτών για να στηριχθεί, αλλά και σούπερ ψυχολογία έπειτα από τη νίκη με 3-1 επί της Μονπελιέ.

Οι Κοντοές και Λαγός αναμένεται να συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τους ερυθρόλευκους και πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα, αν και ο προπονητής του Δικεφάλου δεν επέτρεψε να γίνουν σχέδια επί χάρτου.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων θα συνεχιστεί στις 17:00, με την απογευματινή προπόνηση της ημέρας.

Μετάθεση του Καβάλα-ΑΕΚ ζητούν οι κιτρινόμαυροι

Να αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καβάλα ζητεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το εκτός έδρας ματς με τους Αργοναύτες ορίστηκε αρχικά από την ΕΠΟ για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου κι ενώ δύο μέρες νωρίτερα έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για τη 14η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση θα ζητήσει, είτε το παιχνίδι να γίνει Πέμπτη, καθώς ακολουθεί την Κυριακή 16/12 το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική, είτε να μεταφερθεί ο αγώνας με την Καβάλα κατά μία εβδομάδα.