Για να έχουμε πάντα φρέσκα βότανα στην κουζίνα μας

Πολλές φορές, έχουμε αγοράσει φρέσκα βότανα όπως άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, και μας έχουν χαλάσει γρήγορα.

Μια τεχνική για να έχουμε φρέσκα βότανα στο ψυγείο μας, ακόμα και 15 μέρες από την αγορά τους είναι η εξής :

Αγοράζουμε ένα πλαστικό τάπερ με καπάκι, που να χωράει στο πλαϊνό ράφι της πόρτας του ψυγείου όρθιο.

Βάζουμε ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας στον πάτο του τάπερ και όλα τα φρέσκα βότανα μέσα, έτσι όπως είναι.

Κλείνουμε το τάπερ ερμητικά και το βάζουμε στο ράφι της πόρτας.

Λευτέρης Λαζάρου