Περιορισμένα δρομολόγια σήμερα και αύριο στα μέσα μεταφοράς

Στάσεις εργασίας προγραμματίστηκαν για σήμερα, Τετάρτη από την έναρξη της βάρδιας ως τις 15:00 για μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Σκοπός είναι να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα κατέβει στο σημερινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και την πορεία προς το Σύνταγμα.

Τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους τα Σωματεία των εργαζομένων, οι ηλεκτροδηγοί υπαναχώρησαν και έτσι θα μπορέσουν να κατέβουν εύκολα στο κέντρο, όσοι θα διαδηλώσουν.

Αντίστοιχα, το τραμ θα λειτουργήσει για τον ίδιο σκοπό από τις 13:00 μέχρι τις 17:00.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϋ θα μείνει και σήμερα η Αθήνα λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας των εργαζομένων. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ δεμένα θα είναι τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς καθώς λόγω της στάσης εργασίας, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από τις 12.00 έως τις 16.00, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια.

Tέλος, χωρίς ταξί θα μείνει για μία ακόμα ημέρα η πρωτεύουσα καθώς οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να κάνουν συνεχίσουν τις 24ωρες απεργίες που ξεκίνησαν απο χθες και συνεχίστηκαν και σήμερα.

Πώς θα κινηθούν αύριο Πέμπτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Χωρίς μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει και αύριο Πέμπτη η πρωτεύουσα. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Σταθερές Συγκοινωνίες - ΣΤΑ.ΣΥ.).

Στο μεταξύ, συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι οδηγοί ταξί.