Στυλάτη με…κοιλίτσα!

Πόσες φορές έχετε δει στο δρόμο μια περιποιημένη εγκυμονούσα και την έχετε θαυμάσει…Αλλά και πόσες φορές δεν έχετε απογοητευτεί με την εμφάνιση κάποιας άλλης που δείχνει να μην την ενδιαφέρει το προσωπικό της στυλ. Επειδή για εννέα ολόκληρους μήνες το σώμα μας συνεχώς αλλάζει, δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να διατηρήσουμε το στυλ μας. Όχι μόνο μπορούμε να το διατηρήσουμε, αλλά μπορούμε και να το βελτιώσουμε.

Ο βασικός κανόνας για να είμαστε στυλάτες με κοιλίτσα είναι να μην προσπαθούμε να την κρύψουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχημη και παχιά. Απολαύστε την και αναδείξτε την με εφαρμοστά ωραία μπλουζάκια ή πουλόβερ. Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια σας, φορέστε μάλλινο σορτσάκι ή κοντή φούστα με χοντρό καλσόν και ίσια γαλότσα. Αν πάλι όλα τα κιλά εκτός από την κοιλιά τα έχετε πάρει στην περιφέρεια προτιμήστε τα φορέματα εγκυμοσύνης που είναι εφαρμοστά στην κοιλιά αλλά φαρδιά στο κάτω μέρος τους. Αποφύγετε τα φαρδιά ριχτά φορέματα που δεν έχουν κανένα απολύτως στυλ γιατί θα κάνουν το ντύσιμο σας απλά βαρετό.

Μια πολύ ασφαλής λύση είναι πάντα η φόρμα. Διαλέξτε μια μοντέρνα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα όλες τις ώρες. Μάλιστα, αν το ύφασμα της είναι σχετικά καλής ποιότητας (βελούδο) γιατί όχι μπορεί να φορεθεί και το βράδυ σε μια έξοδό σας.

Βάλτε τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα και αγοράστε ίσιες χαριτωμένες μπαλαρίνες αλλά και γαλότσες που είναι βολικές και σχετικά οικονομικές.

Οπωσδήποτε θα πρέπει να αγοράσετε όχι ένα αλλά δύο, μπορεί και τρία τζιν εγκυμοσύνης, ανάλογα πάντα με τα κιλά που θα παίρνετε ανά μήνα και από το πώς θα εξελίσσεται το σώμα σας.

Τέλος, μην αφήσετε τα μαλλιά σας με διχρωμίες για πολύ καιρό επειδή κατά τη διάρκεια της κύησης οι γιατροί απαγορεύουν τη βαφή. Αναζητήστε στα φαρμακεία φυτικές βαφές και δοκιμάστε να καλύψετε τη μαύρη σας ρίζα, αφού βέβαια πρώτα συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Επειδή είστε έγκυος δε σημαίνει ότι έχετε δικαιολογία να κυκλοφορείτε ατημέλητη, αντιθέτως πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας στυλιστικά, έτσι ώστε να μην πέσει ούτε λεπτό η ψυχολογία σας αυτούς τους εννέα μήνες.