Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο!

Παραμονή πρωτοχρονιάς, λίγες ώρες πριν έρθει το 2013, ένας από τους πιο διάσημους χορούς της Αυστριακής πρωτεύουσας ξεκινά…

Δημαρχείο Βιέννης 31 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 19.00: Η μεγαλοπρεπής αίθουσα του χορού κατακλύζεται από εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Μακριές τουαλέτες για τις κυρίες, σμόκιν για τους κυρίους, που καλωσορίζονται από τις μουσικές της βιενέζικης ορχήστρας. Κοκτέιλ σερβίρονται στα τραπέζια, με την ευχή για καλή διασκέδαση. Στις οκτώ ακριβώς οι ποικιλίες με τα ορεκτικά θα γαργαλίσουν τους ουρανίσκους και αμέσως θα ανοίξει το γκαλά μπουφέ με τα υπέροχα εδέσματα.

Το μενού

 

Καπνιστή χάλιμπατ πάνω σε καρπάτσιο αγγουριού με τερίνα αστακού και άνηθο με μαύρα καρύδια, μαριναρισμένα σε λάδι λεμονιού για αρχή και ακολουθούν βελούδινη σούπα τζίντζερ – κολοκύθας, βοδινό Wellington με καραμελωμένα κρεμμύδια, μενταγιόν τόνου και γαρίδες με σος κόλιανδρου και χρένου, με άγριο μαύρο ρύζι και αγκινάρες. Ψητό αρνί με μελιτζάνα πουρέ και τραγανό ρολό πολέντα, αλλά και ζυμαρικά γεμιστά με τσίλι και μασκαρπόνε σε ελαφριά κρέμα σέλινου. Όσο για τα επιδόρπια, ποιος μπορεί να αντισταθεί στη μους λευκής σοκολάτας με μινιατούρες πορτοκαλιού, ταρτάκια λάιμ σκεπασμένα με χιόνι, τιραμισού κάστανου, γρανίτες φρούτων, υγρό κέικ σοκολάτας με σαντιγί και μούρα. Μετά τα μεσάνυκτα θα σερβιριστεί κρέμα από σούπα πατάτας με λάδι τρούφας και κρουτόν από μπέικον.

Αρχίζει ο χορός

Στις 9.45 ακριβώς γίνει η έναρξη της μεγαλοπρεπούς τελετής, από τα κορίτσια και τα αγόρια μιας διάσημης βιεννέζικης σχολής χορού. Και βεβαίως αυτό αφορά όλους τους καλεσμένους. Ώρα για Waltz! Με τις μουσικές της ζωντανής ορχήστρας, η διασκέδαση και ο χορός θα κρατήσει μέχρι και μετά τα μεσάνυκτα! Στις 23.30 ο χορός θα κορυφωθεί με τις μελωδίες από τις πιο αγαπημένες οπερέτες.

Το 2013 έρχεται

Ώρα 12 τα μεσάνυκτα: Από το μπαλκόνι του Δημαρχείου ο κάθε καλεσμένος θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα ποτήρι σαμπάνια, παρακολουθώντας το μοναδικό θέαμα με τα πυροτεχνήματα καθώς το βαλς του Δούναβη θα ακούγεται από τα ηχεία. Η μουσική και ο χορός θα κρατήσει μέχρις τις 2.30 το πρωί!

Info

Τοποθεσία: Δημαρχείο Βιέννης, Lichtenfelsgasse 2
Κρατήσεις: www.silvestergala.com
Τιμές: € 120 μόνο για το χορό, κατηγορία Β € 280 δείπνο και χορός, κατηγορία Α € 320 δείπνο και χορός