Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού

Επιτέλους σας ζήτησε να βγείτε το Σάββατο το βράδυ...Μετά την αρχική χαρά πάντα ακολουθεί ο πανικός για το τι θα φορέσετε...Τα πράγματα είναι πολύ απλά, μην αγχώνεστε! Τα ρούχα που πρέπει να επιλέξετε για την εμφάνισή σας στο πρώτο ραντεβού πρέπει να σας αντιπροσωπεύουν, να σας κάνουν να νιώθετε άνετα, να απογειώνουν την αυτοπεποίθησή σας και φυσικά να ταιριάζουν με το περιβάλλον που θα βρεθείτε. Τέλος, κάτι πολύ βασικό που πρέπει να προσέξετε είναι τα μηνύματα που θα περάσετε μέσω του ντυσίματός σας στον άνθρωπο που θα έχετε απέναντί σας.

Εάν, λοιπόν, πάτε σε ένα εστιατόριο για φαγητό, μπορείτε να φορέσετε το μικρό μαύρο φόρεμα που οι περισσότερες από εμάς έχουμε στη ντουλάπα μας αρκεί να μην είναι πολύ προκλητικό αλλιώς επιλέξτε μία πένσιλ φούστα ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή τα οποία θα συνδυάσετε με ένα μεσάτο πουκάμισο και φυσικά τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Είναι ένα στυλ που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας και σίγουρα θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Εάν το πρώτο ραντεβού είναι σε ένα μπαρ επιλέξτε ένα skinny παντελόνι, συνδυασμένο με ένα t-shirt και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας. Μπορείτε ακόμα να φορέσετε την κοντή σας φούστα με ένα απλό μπλουζάκι και τις μπότες ιππασίας. Και τα δύο στυλ θα σας δώσουν μία πιο casual εμφάνιση χωρίς όμως να αφαιρούν πόντους από τη θηλυκότητά σας.

Να θυμάστε ότι το στυλ σας πρέπει να είναι κομψό και σικ, το μακιγιάζ όσο πιο φυσικό γίνεται, τα μαλλιά σας όμορφα, χωρίς περίεργα χτενίσματα και κοκαλάκια, τα αξεσουάρ απλά και τα άκρα σας περιποιημένα!