Το μοιραίο ραντεβού του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος στις Σέρρες

Το μοιραίο ραντεβού του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος στις Σέρρες

Τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο σπίτι ανακρίνονται από την αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη για την δολοφονία του 37χρονου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας και έκτοτε σήμανε συναγερμός Silver Alert.

Σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ και το ρεπορτάζ του σταθμού Alpha, ο άτυχος άντρας βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προχώρησε σε δύο προσαγωγές. Πρόκειται για δύο αδέλφια, 37 και 40 ετών, που διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι με τη μητέρα τους και οι οποίοι είχαν επαφές και σχέσεις με το νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 37χρονος, οι τρεις άνδρες είχαν ορίσει ένα ραντεβού, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει πώς κατέληξε.

Η Αστυνομία τους εντόπισε και τους ανέκρινε και όπως διαπιστώθηκε και οι δύο έπεσαν σε αντιφάσεις. Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής. Τελικά, η σορός εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος. Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται εκ νέου.

Όσο για τον 37χρονο, ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα και εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη, έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (2.000 ευρώ), που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μίας προγραμματισμένης επέμβασης.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας  οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι είχε μεταφέρει τον νεαρό άντρα στην Αλιστράτη Σερρών. Η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη ήρθε σε επαφή με τα πρόσωπα που διέμεναν στο σπίτι, οι οποίοι έπεσαν σε αντιφάσεις.

Τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο σπίτι ανακρίνονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Νικολούλη, κατά τη διάρκεια της έρευνας της εκπομπής, μίλησε με τους ανθρώπους για τα γυρίσματα του «Φως στο τούνελ» που τώρα εξετάζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.