Έννεα μάνατζερ ερίζουν για τον Γιάννη Γιαννιώτα

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας. Ο ταλαντούχος νεαρός βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο με το όμορφο γκολ με κεφαλιά-ψαράκι που στέρησε από τον Παναθηναϊκό το "τρίποντο" στο ΟΑΚΑ την προπερασμένη αγωνιστική της Superleague.

Το φιλολογικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων του εξωτερικού, το καλοκαίρι δεν προχώρησε και η πρόταση της ΑΕΚ δεν ικανοποίησε τον Άρη. Ο Γιαννιώτας δεν τράβηξε το σκοινί. Προτίμησε να παραμείνει στους κίτρινους και να "χτίσει" το όνομά του.

Τη Δευτέρα ο 18χρονος από το Νεοχώρι Χαλκιδικής έλυσε τη συνεργασία του με τον μάνατζέρ του, Σπύρο Σιούγκαρη. Οι λόγοι του "διαζυγίου" δεν έχουν διαρρεύσει αλλά λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιαννιώτας επιθυμεί να ορίσει την πορεία της καριέρας του.

Στον Άρη γνωρίζουν ότι ο νεαρός, αν φέρει πρόταση 150.000 ευρώ, μπορεί να πάει απευθείας σε άλλη ομάδα λόγω ηλικίας. Αυτό και μόνο το γεγονός τον κάνει ελκυστικό για ομάδες, όσο οι εμπειρίες του θα πυκνώνουν και οι καλές του εμφανίσεις θα πολλαπλασιάζονται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, εννέα μάνατζερ που δραστηριοποιούνται εντόνως στη Θεσσαλονίκη, διεκδικούν τον Γιάννη Γιαννιώτα. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής λαχταρά να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού...