Αυξάνονται οι φήμες για πώληση του Ολυμπιακού Βόλου

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Όταν εξαναγκάζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης να εκδώσει ανακοίνωση για να διαψεύσει φήμες από blogs για πώληση της ομάδας, κάτι τρέχει.

Στον Βόλο υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, από τη στιγμή που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη φετινή Football League, μέσω της πρώτης φάσης της αναδιάρθρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων, έχει προελκύσει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την επαρχία.

Στα blogs, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessalianews.gr, υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες έντονη η φήμη ότι η ομάδα ίσως αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, "φωτογραφίζοντας" μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών, που πρόκειται να έρθει να εγκαταστήσει στον Παγασητικό κόλπο μονάδα διυλιστηρίου.

Η παραίτηση του Τάκη Γιαννόπουλου από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου μετά από την επιστροφή του από την Ισπανία, όπου ταξίδεψε ανεύρεση παικτών, χωρίς τον πρόεδρο, τροφοδότησαν ακόμη περισσότερο τα σενάρια για νέα κατάσταση στα διοικητικά των "Αυστριακών", που βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσίβαλης δήλωσε στην ιστοσελίδα thessalianews.gr: "Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Από τα blogs στο διαδίκτυο έμαθα ότι ο Ολυμπιακός πωλείται. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν ήρθε σε επαφή κανείς μαζί μου για συννενόηση για πιθανή αγορά της ομάδας".