“Διαζύγιο” Σάββα Παντελίδη με Πανθρακικό

Στη λύση της συνεργασίας του με τον Σάββα Παντελίδη προχώρησε τη Δευτέρα ο Πανθρακικός. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε κοινή συναινέση συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να αποχωρήσει από τον πάγκο των νεοφώτιστων, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Παντελίδης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού το 2011 και πέρυσι οδήγησε την ομάδα στη Superleague.

Η εντός έδρας ήττα 2-1 από τον Πανιώνιο ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" για τη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής, η οποία ήδη του είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά της για τις εμφανίσεις του Πανθρακικού. Οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Μαζί με τον Σάββα Παντελίδη, αποχώρησε και ο στενός συνεργάτης του, Βασίλης Σέγκος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Σέγκο.

Όλη η οικογένεια του Πανθρακικού αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σάββα Παντελίδη που επανέφερε την ομάδα στην Super League και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".