Νέα προσφορά καρτοκινητής CU Studentsʼ XCLUSIVE

Η εταιρία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 28 Σεπτεμβρίου 2012 είναι διαθέσιμη η παρακάτω προσφορά, αποκλειστικά για φοιτητές:

Δωρεάν 600 λεπτά ομιλίας προς συνδρομητές CU Students’ XCLUSIVE για 30 ημέρες, με αυτόματη ανανέωση κάθε πρώτη μέρα του μήνα, έως 30 Ιουνίου 2013, χωρίς καμία προϋπόθεση. Συγκεκριμένα η προσφορά για τους CU ?Students’ XCLUSIVE? συνδρομητές προσφέρει 600 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλους τους συνδρομητές CU για 30 ημέρες

Η παραπάνω προσφορά έχει διάρκεια 30 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησής της. Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος της (δηλαδή 30 ημέρες από την ενεργοποίηση) ή μετά την κατανάλωση του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας, οι συνδρομητές θα χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του πακέτου τους.

Η κατανάλωση του χρόνου ομιλίας θα γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Τα διαθέσιμα λεπτά που δεν καταναλώνονται εντός 30 ημερών δεν μεταφέρονται σε επόμενους μήνες. Τα 600 λεπτά θα ανανεώνονται αυτόματα και χωρίς χρέωση κάθε πρώτη μέρα του μήνα, με τελευταία ανανέωση την 1η Ιουνίου 2013, χωρίς καμία προϋπόθεση.

Η παραπάνω προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές Vodafone CU που είναι κάτοχοι έγκυρης φοιτητικής ταυτότητας, ενεργοποιείται με την επίδειξη αυτής σε κατάστημα Vodafone και ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2013.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενημερωθούν για το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας καλώντας δωρεάν στο 1252, από το www.vodafoneCU.gr, ή από την εφαρμογή ?My Vodafone? για κινητά smartphones.

Σημειώνεται ότι τα λεπτά ομιλίας της προσφοράς δεν ισχύουν για κλήσεις σε διεθνείς προορισμούς, αλλά και κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

Η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού της παραπάνω προσφοράς ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων μετά από ενημέρωση των συνδρομητών της.