Αγκαλιά με τη νίκη ο Hirvonen

Μόλις 16,48 χλμ. χωρίζουν το Mikko Hirvonen από τη νίκη στο Ράλλυ Σαρδηνίας. Ο Φινλανδός οδηγός αύξησε τη διαφορά που τον χωρίζει από το δεύτερο, Evgeny Novikov σε 1 λεπτό 28.2 δλ. μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης ημέρας του αγώνα.

«Ήταν μια μεγάλη μέρα και έπρεπε να παραμείνουμε προσεκτικοί με τις πέτρες στο δρόμο, αλλά είχαμε το χρόνο να τις αποφύγουμε» δήλωσε ο επικεφαλής του αγώνα. «Το αυτοκίνητο ήταν τέλειο, ήταν πραγματικά μια καλή μέρα στο... γραφείο. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά έχουμε καλή διαφορά και δε χρειάζεται να πιέσουμε αύριο».

Τέσσερις από τις έξι χθεσινές ειδικές κέρδισε ο Mads Ostberg και κατάφερε να αναρριχηθεί από την 7η στην 4η θέση, όμως η διαφορά του από τον τρίτο, Ott Tanak, είναι σχεδόν 90 δλ. Καλύτερο χρόνο σε ειδική σημείωσε και ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος –όπως και ο ομόσταυλός του, Petter Solberg- επανεκκίνησε σύμφωνα με τους κανόνες Rally 2.

Tην τέταρτη και τελευταία ημέρα του αγώνα,θα διεξαχθούν μόνο 2 ειδικές (μήκους 8,24 χλμ η καθεμία) βορειοδυτικά της Όλμπια, πριν τα αυτοκίνητα κατευθυνθούν στο Πόρτο Σέρβο για την τελετή τερματισμού στις 12:45 τοπική ώρα.