Υπό την προστασία τεσσάρων κουταβιών ανήλικος που είχε χαθεί

Ένα 10χρονο παιδί με σύνδρομο ντάουν από το Χάκλμπεργκ της Αλαμπαμα, που είχε χαθεί στο δάσος για περισσότερες από 18 ώρες, επέζησε με τη ζεστασιά που του χάρισαν τέσσερα κουτάβια που τον τύλιξαν με το σώμα τους.

Ο Κιλ Καμπ, έλειπε από τις 16:30 την Τρίτη και οι γονείς έψαχναν το χαμένο παιδί τους για περισσότερες από δύο ώρες πριν καλέσουν την αστυνομία.

Αρκετοί εθελοντές και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε συνεργασία με την πυροσβεστική έψαχναν το παιδί μέρα-νύχτα. Πάνω από 150 εθελοντές είχαν βγει σε αναζήτηση του μικρού Κιλ, ενώ και ελικόπτερο είχε σπεύσει για να ελέγξει σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία που δεν μπορούσε να πλησιάσει επίγειο μέσο ή άνθρωπος.

Τελικά, την Τετάρτη το πρωί γύρω στις 09.30 – 18 ώρες μετά την εξαφάνιση – δύο από τα μέλη της ομάδας ερευνών ακολούθησαν το σκυλί των Καμπ, το οποίο τους οδήγησε στα ίχνη του μικρού Κιλ που ήταν “ζωσμένος” από τέσσερα σκυλάκια.

Οι αρχές είπαν ότι ο Καμπ είχε βραχεί και δεν φορούσε παπούτσια, αλλά τα σκυλάκια τον κράτησαν ζεστό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Χάμιλτον για τις πρώτες βοήθειες.

Ο αδελφός του, δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους φίλους και τους υπέροχους άγνωστους που βοήθησαν για να βρεθεί ο Κιλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 Δείτε το βίντεο: