“Καψουρεύτηκε” ο Ελευθερόπουλος!

"Καψούρες μου θα με τρελάνετε. Μπράβο! Συνεχίστε έτσι, παικταράδες μου". Με αυτή τη φράση υποδέχτηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος τους παίκτες της ομάδας για τη σημερινή προπόνηση.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είναι ενθουσιασμένος από την αγωνιστική κατάσταση του Πανιωνίου. Οι παίκτες έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ο Ελευθερόπουλος το αποδίδει από τη μία στην καλή προετοιμασία που έγινε, από την άλλη όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πλέκει το εγκώμιο του γυμναστή των κυανέρυθρων, Βαγγέλη Μπέκα.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν κάνει καταπληκτική εκκίνηση στη σεζόν και σπάζουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα σηματοδότησε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας των κυανέρυθρων στην κορυφαία κατηγορία. Πρόκειται για καλύτερη εκκίνηση ακόμη και από τη σεζόν 1970-71, όταν ο Πανιώνιος είχε τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πιστεύει πολύ στο νεανικό σύνολο των κυανέρυθρων. Ωστόσο, στις αρχές τις χρονιάς, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός και απέφευγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τους στόχους της ομάδας και προβλέψεις για τη δυναμική της. Σήμερα θα είναι ευτυχής που διαψεύστηκε.