Εξάωρη στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει σήμερα η Αθήνα από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Την ώρα της στάσης θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων. Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, σταθερής τροχιάς ή μη, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο μεταξύ, μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει σήμερα στις 12:00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών. Η πορεία των εργαζόμενων σε όλη την Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη και βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Στην υπόλοιπη Αττική ως τόποι προσυγκέντρωσης προτείνονται η Νίκαια στον Πειραιά, το Αιγάλεω στη Δυτική Αττική, η Νέα Ιωνία στα βόρεια προάστια, η Αγ. Παρασκευή στα ανατολικά προάστια, ο Αγ. Δημήτριος στη Νοτιοανατολική Αθήνα.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στην Εμπορική Τράπεζα. Οι εργαζόμενοι ζητούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των συλλογικών συμβάσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.