Ετοιμάζεται για το Γεντί Κουλέ ο ΠΑΟΚ

Σχέδια επί χάρτου για τον σαββατιάτικο αγώνα στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου κάνει ο Γιώργος Δώνης. Αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ήδη από σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

Ο Δώνης, πάντως, προσανατολίζεται να επαναφέρει τόσο το Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όσο και τον Κώστα Σταφυλίδη στην ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά. Ο 42χρονος τεχνικός σωστά μαντεύει ότι απέναντι στον ΟΦΗ πρέπει να "χτυπήσει" στον παράγοντα ταχύτητα.

Πολύ θα ήθελε να είχε και τον Κοστίν Λαζάρ διαθέσιμο. Ο Ρουμάνος διεθνής όμως ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Λευτέρης Σακελλαρίου, που υποφέρει από διάταση συνδέσμου στον αστράγαλο.

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ καρδιοχτυπούν για τον Στέφανο Αθανασιάδη από το πουθενά! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ποδοσφαιριστή λόγω των σχολίων που έκανε στο Twitter πριν τον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα ("σεξ και βία στην Τούμπα") κι έτσι ο 23χρονος επιθετικός κινδυνεύει με τιμωρία.

Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΟΦΗ και της Αστυνομίας αριθμό εισιτηρίων για τη Θύρα 6 του Γεντί Κουλέ με τιμή 15 ευρώ το ένα.