Σε νευρική κρίση οι πράσινοι

Φταίει το ρόστερ; Φταίει ο Φερέιρα; Φταίνε οι μη λαμβανόμενες μέχρι την περασμένη Παρασκευή αποδοχές όλου του τιμ; Φταίει η έλλειψη μεγαλομετόχου; Φταίει η εσωστρέφεια και οι ήττες στην Ευρώπη; Ό,τι κι αν είναι αυτό που φταίει, ο Παναθηναϊκός παραπαίει.

Κι αν ο Σωτήρης Νίνης με χθεσινές του δηλώσεις προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Φερέιρα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δυσκολεύεται να το πράξει. Πόσον μάλλον να σεβαστεί τους παίκτες που δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί.

Η ομάδα απέχει ήδη έντεκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και οκτώ από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο και το πρωτάθλημα μοιάζει χαμένο από τώρα. Μετά το τελικό 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αρκετοί ποδοσφαιριστές των πρασίνων φυγαδεύτηκαν με φιλικά αυτοκίνητα με σβηστά φώτα! Όσοι τόλμησαν να περπατήσουν ως το πούλμαν της ομάδας, έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών. Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν ο μόνος που αποθεώθηκε.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σφίγγει παράλληλα ο κλοιός γύρω από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Παρά την επίσημη στήριξη που του προσέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος, τα αποτελέσματα τον κάνουν να σκεφτεί τη λύση της αντικατάστασης αν και στο τριφύλλι θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τα περιττά έξοδα που θα δημιουργηθούν με τη διεκδίκηση αποζημίωσης από την πλευρά του Πορτογάλου.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έχασε μερικές ευκαιρίες κόντρα στον Αστέρα με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στο 10' ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης του αρνήθηκε πέναλτι που του έκανε ο Φούλοπ και στο 26' το σουτ του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τις περισσότερες φάσης στο παιχνίδι όμως τις είχε ο Αστέρας Τρίπολης με κλασικότερη το τετ α τετ του Περόνε με τον Καρνέζη στο δεύτερο μέρος.