ΠΑΟΚ, ο άλλος διεκδικητής

Το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 17 ετών έχει πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη. Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχουν ακολουθήσει τέσσερις νίκες με τελευταία τη χθεσινή επί του Άρη με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στον χθεσινό αγώνα όλα τα καλά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και όλα τα κακά στο δεύτερο. Και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν πριν την ανάπαυλα (Λόρενς 12', Κατσικάς 23', Φωτάκης 30', Αθανασιάδης 43'-   Αγκάνθο 39').

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ επιθετικά και αιφνιδίασε την ομάδα των πιτσιρικάδων που παρέταξε ο Άρης. Ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε να αλλάξει το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε η ομάδα του να ισορροπήσει τον αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Το γκολ του Αθανασιάδη ξεσήκωσε την Τούμπα καθώς οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά άρχισαν να κάνουν όνειρα και να σκέφτονται τον... Ολυμπιακό.

Στις καθυστερήσεις του δεύτερου μέρους, τον αγώνα χάλασαν οι αποβολές των Κατσικά, Γιαννιώτα και Λόρενς. Μετά τη λήξη, ο Γιώργος Δώνης δήλωνε ικανοποιημένος ότι η ομάδα θα αποδίδει κάθε μέρα και καλύτερα. Οι δύσκολες μέρες της αμφισβήτησής του πέρασαν. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη εμπνέει σιγουριά και ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωνε: "Πάμε φέτος να κάνουμε κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ".

Ο Δικέφαλος του Βορρά συγκατοικεί στη δεύτερη θέση με τον Πανιώνιο στους 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.