Σιγά μην σηκωθείς ξανά απ’ τον κανάπέ…

Αν μπορείς να δεις τις καλύτερες ταινίες από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλυγουντ σε Α’ προβολή, όλες τις νέες σειρές, τα μεγαλύτερα ντοκιμαντέρ και τα τρομερά παιδικά κανάλια, όλα με €29,90… τότε ναι, μιλάμε για πακέτο που σε κάνει να ανυπομονείς να γυρίσεις στον καναπέ σου.

Πάντα η Nova έδινε κίνητρα για να μένουμε σπίτι, τώρα όμως το παρακάνει και δε μας βλέπω να ξαναβγαίνουμε συχνά. Όχι ότι μας χαλάει, ίσα-ίσα θα έχουμε δώσει μόνο €29,90 για έναν ολόκληρο μήνα και μάλιστα θα είναι ικανοποιημένη όλη η οικογένεια.

Το θεωρείς υπερβολικό; Έχουμε και λέμε: Περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες το χρόνο. Οι καλύτερες νέες τηλεοπτικές σειρές που σπέρνουν παγκόσμιο πανικό και οι ήδη αγαπημένες μας όπως το Game of Thrones και το NCIS. Οι διασημότερες σειρές του FOX. Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ. Όλη η αθλητική και μουσική επικαιρότητα. Μόδα, ψυχαγωγία, ειδησιογραφία και φυσικά τα καλύτερα παιδικά για όλη την οικογένεια, συν βέβαια τα ελληνικά κανάλια, μπορείς πλέον να τα αποκτήσεις με €29,90. Η προσφορά μάλιστα ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ νέος συνδρομητής Nova (με 12μηνη σύνδεση) ως τις 20 Οκτωβρίου. Ακόμα το θεωρείς υπερβολικό;