Συνάντηση Αλαφούζου με Φερέιρα

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τετ α τετ στην Παιανία με τον Γιάννη Σαμαρά και δείπνο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αμέσως μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με τόσο με τον προπονητή των πρασίνων, Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και με τον Γιάννη Σαμαρά.

Πρώτα συνάντησε τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του "τριφυλλιού". Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν το πλάνο που έχουν εκπονήσει για τις Ακαδημίες τις ομάδας. Ζήτησε τις σκέψεις και τις επιμέρους προτάσεις και διορθώσεις του Σαμαρά. Ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος εγγυήθηκε προσωπικά στον Γιάννη Σαμαρά ότι θα έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να οργανώσει αποτελεσματικά το τμήμα σκάουτινγκ του "τριφυλλιού".

Στη συνέχεια ο Αλαφούζος είχε δείπνο με τον Φερέιρα, στον με τον οποίο μίλησε περισσότερες από δύο ώρες για την αγωνιστική εικόνα των "πράσινων". Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εξέφρασε και πάλι τη στήριξή του στον Πορτογάλο, την ώρα όμως που τα ονόματα των Κετσπάγια, Ουζουνίδη και Τσιώλη ακούγονται για το "τριφύλλι".