Τρίζει τα δόντια ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θέλησε να δείξει ότι παρέα με τον προπονητή των πρασίνων, Αργύρη Πεδουλάκη στοχεύουν ψηλά και δε θα χαριστούν σε κανέναν. Στο επίσημο blog του Παναθηναϊκού έκανε σχόλια για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

"Ήταν το πρώτο τουρνουά που ήμαστε όλοι μαζί και κάναμε ένα βήμα παραπάνω, προκειμένου να εντάξουμε τον Ούκιτς και τον Άρμστρονγκ που είναι οι τελευταίοι χρονικά παίκτες που προστέθηκαν στην προετοιμασία. Κάναμε κάποια θετικά βήματα σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα και στους τρεις αγώνες στην Κρήτη, η πρόθεσή μας δεν ήταν να παίξουμε μόνο για να πάρουμε τις νίκες. Η τακτική μας είχε να κάνει και με κομμάτια που θέλαμε να δοκιμάσουμε για να βελτιωθούμε, για να δούμε πόσο καλοί είμαστε.

Διαπιστώσαμε αρκετές αδυναμίες. Είμαστε σε καλό δρόμο στο κομμάτι αυτό, αλλά θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας στο οποίο θα αγωνιστούν, αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και έντασης για 40 λεπτά. Μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά η απώλεια διάρκειας. Ένα λάθος, ένα χαμένο ριμπάουντ, μια κακή άμυνα, μια λάθος επιλογή, όλα αυτά κοστίζουν. Όλα αυτά μπορεί να σου κοστίσουν τελικά το ίδιο το παιχνίδι. ", δήλωσε.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι των πρασίνων είναι κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος στο κλειστό του ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.