Αμφίβολη η συμμετοχή Κοντοέ με τον ΟΦΗ

Eκτός προπονήσεων και σήμερα έμεινε ο Γιάννης Κοντοές και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο. Μάλιστα ο Βαγγέλης Βλάχος, ήταν αρκετά προβληματισμένος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αφού για μια ακόμα μέρα είδε τον παίκτη να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στην αποστολή, που θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση.

Τη θέση του Κοντοέ στο αριστερό άκρο της άμυνας, στη δοκιμή ενδεκάδας που έκανε ο Βλάχος, φαίνεται ότι θα πάρει ο νεαρός Φώντας Φέτσης, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία σ' αυτή τη θέση. Δεξιά στην άμυνα έπαιξε ο Χρήστος Αρκούδας και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Γιάγκο και Κουτρουμπής. Στο κέντρο δοκιμάστηκαν οι Ρίκκα - Κορδέρο με την τριάδα, Κουρέλλα - Φούντα στα άκρα και τον Γκερέϊρο πίσω από τον Κατσικοκέρη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Κιτρινόμαυροι παρακολούθησαν φάσεις από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του τεχνικού επιτελείου, ο ΟΦΗ παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες που η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί. Επίσης ζήτησε από τους παίκτες του να προσέχουν τις γρήγορες επιθέσεις των Κρητικών με τους Σίσιτς και Κουτσιανικούλη και μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις στους αντιπάλους τους.